Humanitární koncert pro Moravu a Slezsko

26.05.2010

Praha je s vámi

Humanitární koncert pro Moravu a Slezsko

Olga vystoupí v rámci tohoto koncertu v 18:25 s akustickou verzí své kapely. Přijďte podpořit i vy dobrou věc!

Praha opět jako první přichází s pomocí pro obyvatele moravských a slezských měst postižených záplavami. Magistrát hlavního města Prahy a Český červený kříž (CCK) pořádají humanitární koncert, který se uskuteční ve středu 26.5.2010 na Václavském náměstí od 14 do 20 hodin. V průběhu šesti hodin vystoupí desítky umělců. Svým účinkováním přispějí do veřejné sbírky na pomoc lidem, kteří vzhledem k záplavám přišli o všechen svůj majetek.

Všichni mohu pomoci prostřednictvím zasláním DMS ve tvaru CCK na telefonní číslo 87777. Cena DMS je 30,- Kč, na konto ČČK bude připsáno 27,- Kč. Nebo přímo příspěvkem do zapečetěných kasiček ve stanech ČČK přímo na Václavském náměstí po celou dobu trvání koncertu.

Pomoc záplavami postiženým moravským a slezským městům přichází z mnoha krajů. Jejich finanční prostředky dokážou pokrýt okamžité náklady na odstranění přímých škod. Zaplaveným městům a obcím ale nepomůže jen jednorázová pomoc, ale i ta dlouhodobá. A právě proto oslovujeme všechny lidi dobré vůle. Přijďte podpořit obyvatele Moravy a Slezska i vy!

Místo akce Václavské náměstí ( u ,,koně“)


Olga Lounová Facebook Olga Lounová YouTube Olga Lounová Instagram
Olga Lounová Twitter Olga Lounová MySpace Olga Lounová IMDB Olga Lounová iTunes Olga Lounová Wikipedie