Národní kolo Eurovize je tu :-)

20.01.2020
Je to trochu jiná image, jiná Olga, ale přesně takhle se teď cítím. Doufám, že vás písnička potěší. Je o lásce, co bysme bez ní dělali, i když je někdy bolavá, tajná nebo ztracená. Ona i ta láska k sobě je důležitá. Mimo jiné dneska začalo hlasování v aplikaci Eurovize,  kde budu do 2.2 budu bojovat s touhle písničkou o postup do velkého finále s dalšími 6 zpěváky.
Je to zvláštní pocit radosti i obav dohromady, ale jsem šťastná za každou vaší pozitivní reakci i za to, že konečně písničku uslyšíte. Za pomoc na videoklipu děkuju obrovské spoustě lidí: F. A. Brabec, @ameliepokornaa @ivanamalaemotion , @liborschlenz, David Rauch, FZG Filmové Studio, Tomáš Rosa, @queenaleenamusic, @trevormuzzy PFX , Aneta Praglova Zputnik, Tomáš Chudomel , Jari Brabcová Pecharová, @poner_official , Marta Šantorová - Rajohnson Make-up Artist, Mia-PhotoVisage , Eva Půlová , Vojtech Hoffmann , @Studio Budikov , Martin Kratochvíl, Lucie Zednickova , Eurovision Song Contest, Kryštof Šámal, Martin Štěpánek , Pavel Dubčák , Vladimír Holzknecht, Jack Zrehigian, Zuzana Dvořáková, Martin Dvořák , Kristína Dvořáková, Vladimír Coufal, Ilona Coufalová, David Coufal, Vojtěch Holub, Karen Mchitarjan

The premiere of my music video will be on Youtube this afternoon. It's a little different image, different Olga, but that's exactly how I feel now. I hope ythat you will love this song like I do.�Among other things, today began voting in the Eurovision application where I will fight with this song to advance to the grand final with another czech 6 singers. It is a strange feeling of joy and concern together, but I am happy for your positive reactions. Many thanks for the help on this video.

Aplikace eurovize https://eurovision.tv/app

<
>
Olga Lounová Facebook Olga Lounová YouTube Olga Lounová Instagram
Olga Lounová Twitter Olga Lounová MySpace Olga Lounová IMDB Olga Lounová iTunes Olga Lounová Wikipedie