Premiéra nové singlu Xindla X a Olgy Lounové

02.04.2010

Již tuto sobotu 3.4. 2010 se můžete těšit na premiéru nového singlu "Láska v housce" těchto dvou písničkářů v rámci vystoupení Xindla X na Jarním Sázavafestu v KD Vltavská.

A pro ty, co nemají možnost navštívit pražský festival televizní premiéra na Velikonoční pondělí 5.4. v pořadu POMOZTE DĚTEM na ČT 1 od 20:00

Server T-music napsal:

"Proklatě dobrý" písničkář Ondřej Ládek alias Xindl X vypustí už co nevidět do světa pilotní singl z připravované desky Perličky sviním na dně. PíseňLáska v housce premiérově představí na Jarním Sázavafestu. Jak už sám název skladby napovídá, bude nejspíš o lásce... A to přímo "k nakousnutí". Nebyl by to ale Xindl X, kdyby posluchači slyšeli z jeho úst přeslazenou baladu. Osobitý textař se v songu obouvá do řetězců rychlého občerstvení a všech zamilovaných. Nadhazuje tu i téma "fastfoodizace" mezilidských vztahů. Xindl tak dostojí své reputace a stejně jako v hitech Anděl nebo Dysgrafik ulehčí pokladnici svých ironických poznámek... Překvapí tak aspoň tím, že tentokrát sáhl k duetu. Pěvecky ho nedoplní paní Hamburgrová ani pan Taštička, ale zpěvačka Olga Lounová.



<
>
Olga Lounová Facebook Olga Lounová YouTube Olga Lounová Instagram
Olga Lounová Twitter Olga Lounová MySpace Olga Lounová IMDB Olga Lounová iTunes Olga Lounová Wikipedie